Sassoferrato

Restaurant

In het restaurant worden typische streekgerechten gemaakt. U ontmoet daar Massimo, geboren in Umbrië, en vertrouwd met de traditionele Italiaanse keuken. Na zijn opleiding in Spoleto tot chef-kok heeft hij veel ervaring opgedaan in Italië. Daarna heeft hij gewerkt in Londen, Parijs en Nederland waardoor hij zijn gerechten verfijnt met een moderne touch.
U kunt dankzij zijn kookkunst en zijn kennis van goede wijnen in alle rust genieten van het goede Italiaanse leven.

Valdifiori 010 Valdifiori 021 Valdifiori 027

Alle producten komen zoveel mogelijk uit ons eigen bedrijf, zoals groenten en kruiden. Naast de groenten die wij zelf verbouwen zijn er ook wilde asperges, paddenstoelen en truffels op het land te vinden. Ook het vlees en de eieren komen van onze boerderij.

Typische producten uit de streek zijn: truffels, olijfolie, salami, vlees van het Marchigiana rund, wilde asperges, eekhoorntjes brood en pecorino kaas. Bekend is de fameuze porchetta (varken uit de oven met wilde kruiden).
Wij schenken uitsluitend Italiaanse wijnen, bij voorkeur uit de Marken. 

Valdifiori 031

Voor de gasten die in onze agriturismo logeren verzorgen we:
- iedere morgen het ontbijt in het restaurant tussen 8.00u en 10.00u.
- een lunch of lunch pakket kan verzorgd worden als dit van te voren is afgesproken.
- het diner is in principe om 20.00u en het dagelijks wisselende vaste menu bestaat uit:
antipasto, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie.

Threesome